Головна » 2016 » Квітень » 07

         7 квітня у Липівському НВО було проведено День здоров’я.

З метою формування у дітей уявлень про здоровий спосіб життя, валеологічний світогляд відбулася загальношкільна лінійка на тему «Здоров’я дитини - багатство родини! Здоров’я народу - багатство країни»/ Під час лінійки діти розповідали про складові частини здорового способу життя,зачитували прислів’я , розповідали вірші, організована виставка дитячих малюнків . Щоб мати здоров’я , слід правильно їсти,вживати поживне і тільки корисне. Не їсти надміру, не шкодити тілу і пам’ятати про вітаміни .

... Читати далі »

Переглядів: 375 | Додав: Admin | Дата: 07.04.2016 | Коментарі (0)

Екскурсія «Поштова станція (Калинівка)»

         05 квітня 2016 року відбулася екскурсія учнів 7-10 класів Липівського НВО  до Калинівської  поштової станції, яка має статус  пам'ятки архітектури національного значення . Захід для школярів провів екскурсовод– місцевий житель Віталій Гедз.

       Траса Е-40 – колишнє Брест-Литовське шосе. Проклали його на початку ХІХ століття. У 1827 році поштовою службою Російської імперії був організований рух диліжансів за маршрутом Київ-Житомир-Радивилів (кінцевим пунктом був кордон з Австрією), а у 1846 році на Брест-Литовському шосе збудували поштові стації. Зводили станції за типовим проектом, тому всі вони практично однакові. При кожній станції був невеличкий готель (трактир), стайня, ямщицька і каретна. В ті часи це були чи не єдині цивілізовані місця зупинки у дорозі. Наприкінці ХІХ ... Читати далі »

Переглядів: 407 | Додав: Admin | Дата: 07.04.2016 | Коментарі (0)