Головна » 2016 » Квітень » 15 » Виховання військової доблесті та честі.
10:08
Виховання військової доблесті та честі.

       Виховання патріотичних почуттів у молоді в розрізі подій сьогодення набуває дедалі більшої актуальності.  Важливо у стінах школи сформувати готовність до виконання конституційного обов’язку та удосконалення життєво необхідних умінь та навичок кожної молодої людини.

      13-14 квітня 2015 року в рамках проведення навчально-польових зборів для учнів 11 класу Липівського НВО було  організовано практичні заняття. Заняття та навчання проводились відповідно до затвердженого розпорядку дня та плану проведення навчально-польових зборів

      Юнаки  та дівчата в  ці дні вдосконалювали практичні навики з тактичної та прикладної фізичної підготовки на базі навчального закладу . Заняття проводили учитель «Захисту Вітчизни» Грищенко О.М. та вчитель фізичної культури Карнарук І.В..

       Під їх керівництвом учні ознайомилися із видами озброєння та бойової техніки, попрактикувалися у стройовій підготовці , наданні першої медичної допомоги в умовах бою,  роботі з гранатами оборонної та наступальної тематики (метання гранат), удосконалили  знання  з будови автомата.

      Було проведено навчальні стрільби з пневматичної гвинтівки серед учнів та вчителів закладу.

     Одинадцятикласники із захопленням та відповідальністю засвоїли ази військової служби, відчуття військової дружби, колективізму, взаємоповаги один до одного.

      Набутий практичний досвід допоможе у майбутньому зорієнтуватися у будь-якій непередбачуваній ситуації, а може, й врятує чиєсь життя.

Переглядів: 388 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: