Головна » 2017 » Червень » 13 » Звіт про роботу у пришкільному таборі "Світанок"
13:16
Звіт про роботу у пришкільному таборі "Світанок"

           З 29 травня по 9 червня 2017 року при Липівському НВО «ЗОШ І – ІІІ ступенів – дитячий садок» працював пришкільний літній табір «Світанок» з денним перебуванням учнів. Головним завданням табору було оздоровлення, загартування, виховання і розвиток дітей.

        Розпочалася робота пришкільного табору урочисто: підняттям Державного прапора та виконанням державного Гімну, розподілу вихованців на загони, придумуванням гасла та речівки загонів і 9 червня 2017 року завершилася робота табору підбиттям підсумків роботи за даний період, нагородженням вихованців за участь у змаганнях та конкурсах, які були проведені за період перебування у таборі.

          Творчим колективом вихователів був складений план роботи табору, в якому кожен день приурочений певній темі, що давало змогу ефективно спланувати виховну роботу. У плані роботи були передбачені дні загону, казки, захисту тварин, саморобки, туриста, гумору, юного еколога, фантазера, День захисту дітей. Кожен день у таборі розпочинався і закінчувався лінійкою, на якій здійснювалося піднімання та опускання Державного прапору України кращими активістами. На лінійці оголошувався план роботи на день. Невід'ємною частиною табірного життя стала спортивно-масова робота: щоденно проводилась музична весела зарядка у формі «флешмобу», різноманітні спортивні змагання, естафети, рухливі ігри. У пришкільному таборі «Світанок» було організовано та проведено конкурси: акторської майстерності, конкурс робіт «Природа, фантазія і ми», малюнка на асфальті «Ми хочемо миру на всій планеті», «Якого кольору добро?».

          Цікаво пройшов День туриста, гумору, казки. В ці дні проводилися різні ігри та вікторини, операція «Секрет», концерт-розминка «Наші таланти». В День юного еколога цікаво пройшла операція «Слухняна мітла та екскурсія до ставка, де діти підгодовували лебедів. Серед вихованців закладу проводилися різні інтелектуальні та спортивні змагання.

          Слідуючи висловлюванню «Здорова нація – здорові діти» вихователі разом із медичною сестрою Євтушенко Т.М. проводили профілактичну роботу з попередження захворювань та травматизму серед дітей.

         Життя у пришкільному літньому таборі «Світанок» запам’яталося надовго і учні неодноразово захочуть бути його активними учасниками.

 

                  Молодь з християнсько-бабтиської церкви «Благовіст» проводили зі школярами рухливі ігри на свіжому повітрі, фото-квест та пригощали дітей солодощами за участь в різних конкурсах, вікторинах.

             Під час перебування у пришкільному таборі «Світанок» її вихованці та учні школи побували на екскурсії в м. Умані в дендрологічному парку «Софіївка».

 

Переглядів: 509 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: