Головна » 2016 » Січень » 22 » Заходи до Дня Соборності України
12:35
Заходи до Дня Соборності України

    Однією з найважливіших історичних дат є саме 22 січня (проголошення першої незалежності у 1918 році та проголошення Акта злуки УНР і ЗУНР), коли в Україні відзначається День Соборності.

    22 січня 2016 року у Липівському НВО «ЗОШ І – ІІІ ступенів – дитячий садок» були проведені Уроки Соборності «Єднання заради Незалежності» учителем історії Грищенком О.М. у 9 класі, а для учнів 10 класу була проведена лекція «Українська незалежність та перша революція», для старшокласників 11 класу був проведений семінар «Незалежність починається з тебе». Класні керівники 1 – 8 класів у доступній для дітей формі провели  Уроки Соборності «Єднання заради Незалежності», які проходили в рамках Року Державності України та розпочали  низку заходів, що події 22 січня, як і тепер, відбувалися в умовах воєнної агресії Росії щодо України. У той час за несприятливих умов українці спромоглися створити єдину національну державу, а в нинішніх умовах весь народ всіма силами захищає свою незалежність і боронить свою державу від агресії сусідньої країни.

 

   У бібліотеці школи з 18 по 22 січня 2016 року школярі мали змогу познайомитися з виставкою архівних документів та матеріалів, присвячених історії та діяльності Української Народної Республіки та Західно-Української Народної Республіки, їх ролі в процесі здобуття незалежності України, а також сучасному етапу боротьби за незалежність та територіальну цілісність України, яку підготувала бібліотекар Сліпенька Л.В.

    Учнівським самоврядуванням 11 класу (голова Ради «Лідер» - Семенік Вікторія), класним керівником Соболєвою Н.М. та адміністрацією школи була підготовлена та проведена загальношкільна лінійка "Без Соборності немає незалежності".

   БАЖАЄМО ВСІМ МИРУ, ЗЛАГОДИ ТА НЕ ВТРАЧАТИ НАДІЇ НА КРАЩЕ МАЙБУТНЄ!

Переглядів: 485 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: