Головна » 2017 » Березень » 24 » Загальношкільні батьківські збори "Профілактика суїцидальної поведінки"
10:13
Загальношкільні батьківські збори "Профілактика суїцидальної поведінки"

      За останні роки збільшилась кількість самогубств серед дітей . Максимальна кількість самогубств серед неповнолітніх припадає на вік 12-17 років, але якщо вчасно помітити зміни в поведінці дітей і надати допомогу, ризик суїциду можна значно зменшити.

      Тому 23 березня о 15:00 в Липівському НВО відбулись загальношкільні батьківські збори. На яких з доповіддю та презентацією виступила вчитель біології Горбунова І.С. "Стресові ситуації у школярів. Подолання та профілактика". При підготовці до виступу було проведено анкетування учнів 3-6 і 7-11 класів, а учні 1-4 класів малювали малюнки " Моя сім'я", які були проаналізовані у вигляді діаграм.

 

        А також з доповіддю та презентацією виступила  заступник директора з виховної роботи Трачук О.С. "Профілактика суїцидальної поведінки в учнівському середовищі".

         Детальніше вона зупинилася на темі "Небезпечні комп'ютерні ігри".

       На завершення загальнощкільних батьківських зборів педагог - організатор Сліпенька Л.В. запропонувала батькам переглянути презентацію  "Участь учнів у виховних заходах школи".

        У кінці батьківських зборів педагогічний колектив запропонував батькам ознайомитися з пам'ятками "Профілактика суїциду", "Правила безпеки учнів у соціальних мережах".

Переглядів: 515 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: