Головна » 2016 » Грудень » 8 » Всеукраїнський тиждень права
14:34
Всеукраїнський тиждень права

      Сьогодні, в наш буремний, складний та прекрасний час, без реальних правових знань не обійдешся. І хоча ти ще тинейджер, але вже давно, з самого народження, перебуваєш у правових  стосунках із світом, в якому тобі пощастило з’явитися!
       Адже,  протягом життя людина від свого народження перебуває у  різних правових статусах, які нашаровуються або змінюються  впродовж життя.

       В  якому би статусі  ми не перебували, маємо знати та розуміти і виконувати Закони, які регулюють наші права та обов’язки, і ще багато правил, положень, інструкцій та інших документів, що регулюють наші взаємовідносини та упорядковують життя.

        У нашому навчальному закладі розпочався  Всеукраїнський тиждень права з урочистої лінійки ,виставки літератури на правознавчу тематику , випуску правового бюлетня " Кримінальна відповідальність за хуліганство ". Кожен день тижня , з 5 по 9 грудня , був запланований різноманітними заходами.

        В 9 класі було переглянуто презентацію на тему " Права дитини в Україні ". ( вчитель правознавства Грищенко О.М.)

       В 11 класі відбувся круглий стіл " Конфліктна ситуація : народження істини, а не загострення стосунків ". (класний керівник 11 класу Костенко О.В.)

        Серед учнів 1 - 5 класів  проведено вікторину " Що я знаю з Декларації прав дитини?"(заступник директора з виховної роботи Трачук О.С.)

       З учнями 6 класу проведено захід-гру " У колі правознавців". ( вчитель української мови та літератури Прокопенко Т.В.)

        Учні 7-8 класів провели диспут " Чи знаєш ти свої права?".

         Тиждень завершився, але, сподіваємось, що ефект його триватиме. Набутий досвід  спілкування, проведені заходи продовжуватимуть жити і утверджуватися у житті кожного, хто долучився до його проведення та участі.

                                                                    Інформацію підготувала педагог - організатор

                                                                               Липівського НВО Л.В.Сліпенька

Переглядів: 379 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: