Головна » 2017 » Червень » 16 » Вручення свідоцтв про базову загальну середню освіту
10:05
Вручення свідоцтв про базову загальну середню освіту

ВИПУСК 9 КЛАСУ

 

   15 червня 2017 року у Липівському НВО відбувся випуск учнів 9 класу. Для когось це кінець шкільного життя, а когось попереду чекають два важких і відповідальних роки. Дехто ще не замислюється над життям, а дехто вже давно планує навчання у коледжі.

До учнів, вчителів та батьків з вітальним словом звернулася директор школи Прокопенко Тетяна Володимирівна.

Заступник директора з навчально-виховної роботи Кузьменко Тетяна Олексіївна зачитала наказ по школі про вручення свідоцтв про базову загальну середню освіту учням 9 класу.

Гордо крокували дев’ятикласники за першим у житті важливим документом, адже це свідчення про досягнення в навчанні, спорті та позакласній роботі.

Віршовані слова вдячності випускники подарували всім учителям, класному керівнику та першій вчительці. Батькам і вчителям діти присвятили пісні і низько поклонилися їм, дякуючи за сімейний затишок, любов, теплоту, ніжність і турботу вдома і в школі.

Зі словами вдячності до педагогів школи за навчання та виховання дітей, за мудрі поради та настанови звернулась мама випускниці Петренко Олена Василівна .

Класний керівник Горбунова Ірина Семенівна побажали гарного літнього відпочинку та продовження навчання в стінах рідної школи.

   Свято закінчилося, але школа радо відкриває двері для всіх випускників і запрошує продовжити навчання в 10 класі.

 

Педагог-організатор Сліпенька Л.В.

 

Переглядів: 465 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: