Головна » 2017 » Лютий » 17 » Тиждень іноземної мови
16:22
Тиждень іноземної мови


         Вивчення англійської мови – процес складний, але багатогранний і цікавий. Але варто замислитись, що саме англійська мова є неповторним засобом спілкування між людьми різних національностей. Оволодіння іноземною, а саме англійською мовою є потребою часу. Під час вивчення англійської мови ми знайомимось з традиціями і звичаями інших народів та переконуємось у неповторності власної української культури.
           
Метою проведення тижня англійської мови є удосконалення знань, вмінь та навичок отриманих на уроках англійської мови, розширення світогляду та ерудиції учнів; розвиток їх творчих здібностей, самостійності, естетичних смаків; виховання любові й шанування людей свого рідного краю і країни, мова якої вивчається, а також формування вміння концентрувати увагу, логічно викладати думки, заохочувати учнів до роботи над собою; виховувати інтерес до вивчення англійської мови.

          З 13.02 по 17.02 2017 р. було проведено тиждень іноземної мови. 

         У понеділок учні 5-11 класів створили виставку тематичних стінгазет St. Valentines Day”. З учнями другого класу був проведений конкурс знавців англійської мови. Учні 6 класу вирушили у віртуальну мандрівку до Лондону.

         У вівторок було проведено урок-гру « Broken Hearts» з школярами 3 класу. Було проведено інтелектуально-пошукову гру «Quest» для учнів 7 класів. Учні були поділені на команди. Завдання охоплювали тематичний матеріал і діти з цікавістю виконували усі поставлені перед ними завдання. Метою цього заходу було формування в учнів позитивного ставлення до англійської та виховання в учнів почуття відповідальності. А після уроків позакласний захід St. Valentines Day, який влаштували учні старших класів.

         У середу відбувся конкурс римування віршів англійською мовою Valentines Day mail serviceсеред учнів 5-6 класів. Головною метою проведення такого позакласного заходу було підвищення мотивації серед учнів до вивчення іноземної мови, розвиток в учнів навичок слухання та говоріння,з окрема декламування віршів іноземною мовою, розвиток в учнів інтересу до творчості, логічного мислення та пам'яті. Переглянули та обговорили роман В. Шекспіра «Ромео і Джульєтта» учні 8 класу, після чого виконали завдання по темі.

         У четвер наймолодші учні влаштували конкурс «Перегонки сердець», під час якого повторили вивчений матеріал. З найстаршими учнями було проведено урок-інтерв’ю “Love & Marrige”. А девятикласники переглянули відео матеріал стислий роман В. Шекспіра «Сон в літню ніч», потім обговорили переглянуте.

         Завершився тиждень у пятницю уроком-грою « Broken Hearts» у 4 класі та підведенням підсумків тижня англійської мови.

         Мета тижня була досягнута, адже учні отримали естетичне задоволення, поглибили знання іноземної мови та спробували свої сили у командах.

         Дякуємо учням школи за активну участь у проведенні тижня. Бажаємо й надалі перемагати та показувати гарні результати!!!

Переглядів: 342 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: