Головна » 2015 » Березень » 20 » ТИЖДЕНЬ БІОЛОГІЇ
16:42
ТИЖДЕНЬ БІОЛОГІЇ

   З метою покращення знань про природу, розвитку почуття відповідальності за Землю, заохочення до вивчення природничих наук, зокрема науки про життя у всіх його проявах – біології, з 16 по 20 березня в школі пройшов тиждень біології. Учні були дуже активними і тому цей тиждень приніс нам багато цікавого і пізнавального.

   Тиждень за традицією розпочався з лінійки, де учні 6 класу разом з вчителем біології Соболєвою Н.М. ознайомили з планом проведення тижня, та підготували цікаві повідомлення.

   Для учнів 7-го класу вчитель, Горбунова І.С., провела вікторину "Мої кімнатні рослини". Учні початкових класів брали участь в екологічному лото "Весна пробуджує від сну всю землю чарівну". 

  Учні 5-го класу показали свої знання на відкритому уроці з природознавства (вчитель Гордійчук О.В.), а учні 7-го класу на відкритому уроці (вчитель Горбунова І.С.) проникнули у загадковий світ грибів і визначили, у чому ж їх таємничість. Діти протягом уроку працювали під гаслом: Не просто слухати, а чути. Не просто дивитись, а бачити. Не просто відповідати, а міркувати. Дружно і плідно усім працювати. В кінці уроку учні, крім оцінок, отримали призи – фотографії грибів.

Завершився тиждень тематичною лінійкою присвячену Всесвітньому дню Землі, яку підготували учні 10-го класу.

Горбунова І.С., вчитель біології.

Переглядів: 447 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: