Головна » 2015 » Вересень » 1 » СВЯТО ПЕРШОГО ДЗВОНИКА
15:55
СВЯТО ПЕРШОГО ДЗВОНИКА

   Ранок першого вересневого дня у навчальному закладі наповнився мелодійними звуками шкільного дзвоника. Для проведення урочистої лінійки, присвяченої Дню знань, на подвір’ї навчального закладу зібралися педагоги, учні, батьки, представники влади та громадськості.

   Свято розпочалося із внесення Державного прапора. З уст присутніх велично прозвучав Державний гімн України. 

   Директор школи  Прокопенко Тетяна Володимирівна звернулась до присутніх із святковою промовою. Вона зазначила, що ми всі — одна велика родина. Ми – брати і сестри не по крові, а по духу. А ця школа – наша мати, що нас ростить, навчає, виряджає на незвідані шляхи-дороги, а потім чекає, щоб порадіти нашим успіхам і поспівчувати, коли трапляються невдачі. Ось і сьогодні школа світиться щастям, бо на її поріг повернулися діти.

   Привітати молоде покоління з початком навчального року у школу завітав голова сільської ради Петренко Олена Василівна, голова районної профспілки педагогів Хохлюк Валентина Дмитрівна. Вони побажали учням вдалого навчального року та успіхів у здобутті знань.

   Із найкращими привітаннями до наймолодших учнів звернулися перша вчителька Крамаренко Інна Леонідівна.

 Пролунали поетичні рядки з вуст наймолодших вихованців школи. У свою чергу одинадцятикласники  побажали своїм маленьким наступникам берегти традиції навчального закладу, примножувати своїми здобутками його успіхи.

   І ось, нарешті,   мелодія першого дзвоника сповістила: похід в Країну Знань розпочато!

Переглядів: 384 | Додав: Admin | Рейтинг: 2.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: