Головна » 2017 » Квітень » 21 » Подорож у країну здоров'я
09:07
Подорож у країну здоров'я

    Коли одного із стародавніх філософів запитали: «Що цінніше: багатство чи слава?», він відповів: «Ні багатство, ні слава не роблять людину щасливою. Здоровий жебрак багатший за хворого короля!» Так, багатство людського життя — це здоров'я. Девізами для нас, вчителів і учнів Липівського НВО, є відомі афоризми: "У здоровому тілі — здоровий дух".

    Здоров'я дітей — це одне з основних джерел щастя, радості й повноцінного життя батьків, учителів, суспільства в цілому. За даними експертів, 75 % хвороб у дорослих людей є наслідком умов життя в дитячі та молоді роки.

     Відомо, що основна мета життя — це щастя. Але до нього веде одна дорога: міцне здоров'я. Здорова людина любить життя, рідко буває нещасливою.

         З 17 по 21 квітня 2017 року в Липівському НВО проходив Тиждень з основ здоров’я.

       Учні молодших класів мали можливість послухати бесіди та інформаційні хвилинки на тему :«Життя і здоров’я – найцінніша скарбничка людини та дитини»; проведено конкурс загадок «Чи знаєте ви правила вуличного руху», організовано виставку дитячих малюнків «Здоровий спосіб життя очима дітей». Діти із задоволенням приймали участь у всіх заходах, так учні 5– 8 класів продемонстрували свої знання про негативний вплив шкідливих звичок під час проведення диспуту «Що я знаю про шкідливі звички ?»

  Наші школярі здобули нові знання та навички безпеки життєдіяльності. А найголовніше – розуміння необхідності вести здоровий спосіб життя, відповідально ставитися до власного фізичного та психічного здоров’я .

Переглядів: 479 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: