Головна » 2016 » Листопад » 25 » ОСІННІЙ КОЛОСОК 2017
13:55
ОСІННІЙ КОЛОСОК 2017

   З метою підтримки талановитих школярів та розвитку їх дослідницьких здібностей 25 листопада 2016 року у навчальному закладі в котрий раз був проведений Всеукраїнський інтерактивний природничий конкурс ОСІННІЙ КОЛОСОК”. У ньому брали участь учнів 2 – 9 класів. Учасники щорічно бере участь у конкурсі, отримуючи і відзнаки: «золоті» та «срібні» сертифікати.

   Залученням учнів до конкурсу ми маємо на меті поглибити і розширити їхні знання про наукову картину світу, залучити їх до роботи з додатковими джерелами інформації.

   Отже, така позакласна робота з природознавства і біології має значний резерв для поглиблення існуючих та формування нових знань та понять школярів, спрямованих на формування інформаційно – пізнавальних компетентностей. Участь у Всеукраїнському інтерактивному природничому конкурсі “ОСІННІЙ КОЛОСОК” є ефективним способом популяризації природничих знань школярів, підвищення самооцінки учасників змагань, та дає змогу перевірити знання, застосувати їх на практиці.

Вчитель географії та біології                                                                                                          Горбунова І.С.

 

Переглядів: 1550 | Додав: Admin | Рейтинг: 3.5/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: