Головна » 2021 » Квітень » 30 » #Мій_Еко_Вчинок
09:54
#Мій_Еко_Вчинок

 22 квітня – ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ ЗЕМЛІ. Саме у цей день люди у всіх куточках нашої планети мають нагоду замислитися про збереження оточуючого середовища, багатств природи. А також, про необхідність порозуміння між людьми та об’єднання зусиль заради досягнення миру і добробуту для всіх жителів Землі. 

#МійЕкоВчинок2021 Учні 1 класу  Кузьменко Юлія Аліківна разом з 1 класом долучились до еко-флешмобу Мій Еко Вчинок "Збережемо природу разом" і висадили дерева та квіти на території школи, щоб дихати чистим повітрям і зберегти навколишнє середовище!!!

#МійЕкоВчинок2021 Учні 2 класу Крамаренко Інна Леонідівна разом з учнями 2 класу долучилися до еко-флешмобу до Дня довкілля і пропонують всім приєднатися "Цінуй і оберігай свій рідний край"

#МійЕкоВчинок2021 Учні 3 класу Зданович Аліна Олексіївна разом із своїм класом приєднались до еко-флешмобу до Дня довкілля "Мій Еко Вчинок" і закликають всіх приєднатися "Квіти посади - природу збережи!"

#МійЕкоВчинок2021 Учні 4 класу Лісніченко Людмила Володимирівна разом зі своїм класом приєдналися до еко-флешмобу Мій Еко Вчинок "Зроби планету красивою" та висадили багато квітів на території нашої школи.

#МійЕкоВинок2021 Кузьменко Павло Учень 8 класу Липівського НВО долучився до еко-флешмобу, посадив дерева та кущі і закликає всіх "Посади дерево!". Не будьте байдужі до навколишнього світу! Бережіть природу і вона збереже нас!!!

Переглядів: 156 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: