Головна » 2016 » Грудень » 6 » День Збройних Сил України
16:28
День Збройних Сил України

Братаймося від серця і до серця, 
І з друзями ділімо хліб і сіль. 
А хто на нашу душу замахнеться –
Ми вибухнемо гнівом звідусіль.

     Сьогодні ми зібралися, щоб відсвяткувати День Збройних Сил України. Вдячні нащадки низько вклоняються дідам, батькам, братам, сестрам, які несуть або несли службу в лавах армії. Завдяки вам наша Батьківщина незалежна, сильна і могутня, а діти можуть сподіватися на щасливе, мирне майбутнє.

       Доля України не проста. До незалежності Україна йшла довгим, тяжким і жертовним шляхом, дорого за неї заплатила. За нею - і трагічні, і героїчні сторінки історії нашого народу. Справа волі завжди пекла серця українського народу. Недарма на нашому гербі-тризубі читаємо слово „воля". Скільки їх - борців за незалежність!

      Справжній чоловік - це сильний чоловік. А нашим хлопцям для того, щоб стати справжніми захисниками, треба уже зараз готуватися : загартовуватися, займатися спортом.Час перевірити, наскільки сильні наші майбутні воїни ...

     А пам’ять про загиблих воїнів житиме в наших серцях. І саме тут, сьогодні, скажемо «Люди! Бережіть серця свої, щоб не стали каменем. Розбудімо в душах Божий Храм, щоб не повторити великий гріх!»

Переглядів: 355 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: