Головна » 2015 » Лютий » 3 » ДЕНЬ ПАМ'ЯТІ ГЕРОЇВ КРУТ
19:13
ДЕНЬ ПАМ'ЯТІ ГЕРОЇВ КРУТ

   97років тому 300 київських студентів, курсантів та гімназистів у бою під Крутами боронили Вітчизну, незалежність і, зрештою, її майбутнє. Історія про подвиг героїв Крут передавалась із уст в уста десятиріччями. Їх величний подвиг набув безсмертя. Молоді патріоти показали, що любов до Батьківщини могутніша будь-якої зброї та внутрішніх чи зовнішніх загроз. Трагічна загибель київських студентів і юнкерів під Крутами є символом патріотизму і жертовності у боротьбі за незалежну Україну.

  У навчальному закладі проведені заходи, присвячені вшануванню подвигу Героїв Крут. Учнями 10 класу була проведена загальношкільна лінійка "Крутянські спартанці".

   Було проведено тематичні  години спілкування «Пам’ятай, Україно, патріотів-синів!», уроки мужності «Пам 'яті тридцяти». У бібліотеках проведено усний журнал «Герої у шістнадцять».

   Подвиг українських юнаків під Крутами, що своєю кров’ю окропили святу землю в боротьбі за волю України, навічно залишиться в історії як символ національної честі, символ нескореного духу нашої нації.

 

Переглядів: 415 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: