Головна » 2016 » Листопад » 21 » День Гідності та Свободи
16:01
День Гідності та Свободи

       21 листопада 2016 року в  нашому закладі відбулися заходи з відзначення Дня Гідності та Свободи.

       Для  учнів 1 – 4 класів заступником директора з виховної роботи була продемонстрована презентація «Євромайдан або Революція Гідності». Школярі разом зі своїми наставниками ще раз пережили ті криваві події трьох місяців, які забрали 100 життів кращих із кращих. З тугою і сумом учні прослухали вірш Ірини Дасюк «Небесна сотня».

      Учні 5 – 7 класів  разом пригадали трагічні події осені 2013 року та як майже вся Україна повстала проти режиму Януковича. Всі тоді розуміли, що вони стоять не за Юлю, Віталія,  Арсенія чи когось ще, вони стоять за своє майбутнє, майбутнє своїх дітей, за незалежну Україну. З невимовним болем учні розглядали виставку книг та матеріалів про минулі події, які не забуваються й досі.

 

      З вихованцями 8 – 9, 11 класів були проведені уроки памʼяті  вшанування   героїв Небесної сотні: «Небесна Сотня. На сторожі Гідності». Учні з почуттям вдячності згадали подвиг Героїв Небесної Сотні та воїнів АТО, які обороняють Україну, захищають суверенітет держави, територіальну цілісність і недоторканість її  кордонів. 

Переглядів: 295 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: