Головна » 2021 » Лютий » 18 » День безпечного Інтернету
11:22
День безпечного Інтернету

9 лютого 2021 року у світі відзначався День безпечного Інтернету (Safer Internet Day) під гаслом “Разом для найкращого Інтернету”.

В рамках проведення даного заходу в Липівському НВО "ЗОШ І-ІІІ ступенів - дитячий садок" було проведено ряд відповідних заходів.

Учні 8-11 класів взяли участь в анкетуванні щодо виявлення рівня безпечної поведінки в Інтернеті. Серед учнів 6-11 класів за допомогою Google Форм проводилося соціологічне дослідження «Соціальні мережі - За і Проти», метою якого було виявлення залежності учнів від соціальних мереж. Запитання та результати даного дослідження можна переглянути за посиланням: https://docs.google.com/.../1FAIpQLSeeom6ntDm.../viewform...

https://docs.google.com/.../1KsHdMORraSKB5zLUKZPs.../edit...

З учнями 8 класу провели бесіду про популярні соціальні мережі для спілкування та самовираження (TikTok, Instagram, Likee). Розібралися, які вони, які переваги мають, у чому їхні недоліки та, можливо, небезпеки.

Для учнів 5 і 6 класу проведено виховну годину у формі тренінгу щодо безпечного користування Інтернетом. Під час тренінгу учні переглянули декілька соціальних роликів та виконали цікаві практичні завдання.

Учні 6 класу виявили бажання взяти участь в двотижневому Інтернет-детоксі, протягом якого кожного дня потрібно буде виконувати запропоновану дію і відмічати у детокс-челенджі. Метою даного челенджу є зменшення інтернет-залежності. Кожен учень отримав інструкцію і відповідні рекомендації.

Матеріали з теми «Безпека дітей в Інтернеті», які були використані під час проведення даних заходів, можна переглянути за посиланнями:

https://mon.gov.ua/.../vihovna.../bezpeka-ditej-v-interneti

https://www.youtube.com/watch?v=CmD5TzdTbF4&feature=youtu.be

https://www.youtube.com/watch?v=bkh0w6_ViRg

Переглядів: 131 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: