Головна » 2018 » Березень » 19 » Благодійна акція "Добро починається з тебе"
14:45
Благодійна акція "Добро починається з тебе"

   

   Ніхто не знає, коли в його будинок постукає біда. І ніхто ні від чого, на жаль, не застрахований. Коли у нас все добре, ми мало замислюємося над проблемами інших. Але якщо відкрити очі ширше, то можна побачити, які серйозні проблеми насправді у людей!

       Тому 16 березня в нашій школі зібралися люди, які зажадали допомогти випускнику нашої школи Кобцю Роману, який ще зовсім недавно танцював на випускному вальс, дарував квіти вчителям, сміявся з друзями, а сьогодні проходить вже вкотре курс хіміотерапії.
       О 12:00 відбувся ярмарок, де школярі продавали тістечка, торти, смаколики та вироби, зроблені власноруч, а о 13:00 - концерт за участю таких колективів, як : "Мальви", "Родина"(с. Наливайківка), "Калинове гроно". Керівник гуртів Дем'янчук Анатолій Володимирович.
        На заході були присутні учні школи та гості: Герасименко О.М. (волонтер АТО Макарівського р-н.), Лозко Ю.Л. (в.о.сільського голови), Гребенюк В.М. (депутат сільської ради), Джум Л.А. та Глушков А.Ф. ( пастир церкви "Благовіст"), вчителі та дирекція Липівського НВО.

 

Переглядів: 399 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/6
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: